Неоспівані герої вашого проекту Інженери з управління

Неоспівані герої вашого проекту Інженери з управління

Інженерія управління - це інженерна дисципліна, яка моделює широкий спектр електричних, електронних, механічних і комп'ютерних динамічних систем, а також розробляє, виробляє і впроваджує інформацію і технології, які дозволять цим системам поводитися передбачуваним і запланованим чином. Він використовує принципи теорії управління для проектування системи, яка дає бажану поведінку в контрольованому режимі. Інженери з управління зосереджені на підвищенні ефективності та розробці найбільш підходящих стратегічних методів для вашої компанії.

Загалом, ми хочемо усунути непотрібний ручний контроль у технологічних процесах, які ми застосовуємо у нашому бізнесі, та зменшити кількість людських помилок, які можуть коштувати нам значних коштів. І тут інженери управління є нашими прихованими героями, які виконують для нас ці побажання. Вони оптимізують наші процеси та впроваджують системи контролю якості на наших виробничих потужностях. Вони розробляють, тестують та контролюють впровадження нових процесів. Іноді вони навіть проводять перевірки різними методами ще до того, як наші проекти будуть реалізовані.

Причина, чому інженери з управління відіграють таку важливу роль у наших проектних процесах, полягає в тому, що вони працюють з динамічними системами, які вже експлуатуються. Динамічні системи, над якими вони працюють, є складними системами, в яких механічні, електричні, хімічні, металургійні, електронні або пневматичні елементи працюють узгоджено. Інженери з управління аналізують, проектують та оптимізують ці системи. Вони планують компонування, матеріальні та інформаційні потоки або компонування машин. Вони також відповідають за підвищення ефективності виробництва, оцінюючи результати діяльності та пропонуючи і впроваджуючи вдосконалення.

Інженерія управління є дуже всеосяжною інженерною галуззю, і інженери з управління можуть зробити свій внесок у ваші процеси, працюючи в багатьох областях, таких як енергетичні системи, біологічні системи, економічні системи, соціальні системи. Їх робота в цих системах полягає в наступному:

  • Аналіз і контроль процесів
  • Моделювання та імітація
  • Проектування системи
  • Проектування приводної системи
  • Проектування систем управління рухом
  • Інтелектуальне проектування систем
  • Проектування промислових систем зв'язку
  • Проектування комп'ютерних систем
  • Використання моторних ЧРП, промислових ПЛК і систем технічного зору
  • Індивідуальна оснастка для напівавтоматичних складальних ліній

Наприклад, інженер з управління проектує та розробляє гальмівні системи в літаках. Його робота тут полягає в тому, щоб перевірити і розробити, як гальмівні системи будуть поводитися в різних умовах, таких як різні швидкості, різні дорожні умови і різні температури, а також застосувати розроблену ним систему на практиці.

Як Автоматизація Oskon, ми будемо раді співпрацювати з вами для вдосконалення ваших проектних процесів з нашою сильною та досвідченою командою.